Takaisin kohtaan Henkilötiedot ja yksityisyys

Yksityisyyskäytäntö

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

1. Yleistä

Tämän rekrytointien käsittelemiseksi ja palkkausprosessien helpottamiseksi tarkoitetun palvelun (”Rekrytointijärjestelmä”) tarjoaa Teamtailor Dustin Finland Oy 0935141-3 puolesta [”Dustin”, ”me”, ”meidän”]. Tämän Tietosuojaselosteen soveltamisalalla Dustin on soveltuvan lainsäädännön mukainen rekisterinpitäjä.

On tärkeää, että Rekrytointijärjestelmää käyttävät henkilöt (”Sinä”) tuntevat olonsa turvalliseksi ja heitä on informoitu siitä, miten me käsittelemme henkilötietoja rekrytointiprosessissa. Pyrimme ylläpitämään korkeinta mahdollista henkilötietojen suojan tasoa. Käsittelemme, hallinnoimme, käytämme ja suojaamme Sinun henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen (”Tietosuojaseloste”) ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

2. Henkilötietojen kerääminen

Olemme vastuussa Sinun Rekrytointipalveluun luovuttamiesi henkilötietojen käsittelystä, tai henkilötiedoista, jotka muulla tavalla keräämme Rekrytointijärjestelmän yhteydessä.

2.1 Milloin ja miten keräämme henkilötietoja? 

Keräämme Sinulta henkilötietojasi kun Sinä:

  • teet hakemuksen Rekrytointijärjestelmän kautta tai muutoin luovutat henkilötietojasi itsestäsi joko henkilökohtaisesti tai käyttämällä kolmatta osapuolta;
  • käytät Rekrytointijärjestelmää yhteydenpidossa henkilöstömme kanssa luovuttamalla henkilötietojasi itsestäsi joko henkilökohtaisesti tai käyttämällä kolmatta osapuolta; ja/tai
  • Annat tunnistettavia tietoja nettisivujen chat-toiminnon kautta ja nämä tiedot ovat olennaisia hakuprosessin kannalta.

Me voimme kerätä henkilötietoja kuten nimen, yhteystiedot, koulutuksen ja ammatillisen taustan kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä. Tätä kutsutaan ”Tiedonhauksi” ja se tehdään manuaalisesti työntekijöidemme toimesta tai automaattisesti Rekrytointijärjestelmässä.

Joissain tilanteissa työntekijämme voivat tehdä suosituksia potentiaalisista hakijoista. Nämä työntekijät lisäävät Rekrytointijärjestelmään henkilötietojasi, kuten nimen, yhteystiedot, koulutuksen ja ammatillisen taustan. Tapauksissa kuin näin tehdään, sinua pidetään tämän Tietosuojaliitteen kontekstissa Käyttäjänä ja sinua tiedotetaan tästä käsittelystä. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä kutsusta tai jatkaa ehdokkaana tietyssä rekrytointiprosessissa. Jos kieltäydyt, poistamme sinun henkilötietosi Rekrytointijärjestelmästä.

Voimme kerätä myös tiettyjä henkilötietoja evästeiden avulla. Käytämme evästeitä parantaaksemme Rekrytointijärjestelmän käyttäjäkokemusta ja kerätäksemme tilastoja Rekrytointijärjestelmän käytöstä ja maantieteellistä sijaintia käyttämiesi laitteiden osalta. Tarkemmat tiedot löytyvät https://jobs.dustin.fi/cookie....

3. Tarkoitus ja käsittelyn oikeusperuste

Tämän henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus on hallinnoida rekrytointiprosessiamme ja varmistua siitä, että valitsemme oikean henkilön oikeaan työhön. Oikeusperusteemme henkilötietojen käsittelyyn on oikeutettu etumme hallinnoida rekrytointiprosessia. Me voimme käsitellä henkilötietojasi tietyn ajan rekrytointiprosessin sulkemisen jälkeen puolustaaksemme Dustinia mahdollisilta syrjintäsyytteiltä. Tämä käsittely perustuu myös oikeutettuun etuumme.

Tiettyä käsittelyä varten käsittelemme henkilötietojasi suostumukseesi perustuen. Esimerkiksi pyydämme suostumustasi säilyttääksemme työhakemuksesi, jotta voimme harkita sinua tuleviin avoimiin työtehtäviin. Lisäksi me pyydämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn, kun valitset ottaa meihin yhteyttä.

3.1 Säilytys ja tietojen siirrot 

Rekrytointijärjestelmän kautta kerättyjä henkilötietoja säilytetään ja käsitellään EU/EEA alueella. Jos käytämme EU/EEA alueen ulkopuolisia kolmansia osapuolia toimittajina, varmistamme, että niillä on riittävä suojaustaso käyttäen käytettävissä olevia siirtomekanismeja, kuten komission vakiolausekkeita.

3.2 Kuinka kauan henkilötietoja käsitellään 

Me käsittelemme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tiettyä rekrytointiprosessia varten tai jos olet ottanut meihin yhteyttä, kunnes haluat meidän poistavan sinun henkilötietosi. Me emme säilytä tietoja enempää kuin 12 kuukautta ellet ole antanut suostumustasi siihen, että säilytämme tietojasi tulevia avoimia työpaikkoja varten.

Voimme säilyttää henkilötietojasi myös tietyn ajan rekrytointiprosessin päättymisen jälkeen puolustaaksemme Dustinia syrjintäsyytteiltä.

4. Käyttäjien oikeudet

Sinulla on oikeus pyytää tietoa käsittelemistämme henkilötiedoistasi ilmoittamalla meille kirjallisesti käyttäen alla kohdassa 8 mainittuja yhteystietoja. Kopio henkilötiedoistasi toimitetaan sinulle maksutta. Huomioithan kuitenkin, että voimme laskuttaa kohtuullisen maksun hallinnollisista kustannuksista, jos haluat lisäkopioita henkilötiedoistasi.

Sinulla on myös oikeus saada sinua koskevat virheelliset tiedot oikaistua toimittamalla kirjallisen pyynnön käyttäen alla kohdassa 8 mainittuja yhteystietoja.

Tiettyjen olosuhteiden vallitessa sinulla on oikeus vaatia sinua koskevien tietojen poistamista tai rajoittaa tietojen käsittelyä. Sinulla on myös oikeus vastustaa oikeutettuun etuumme perustuvaa käsittelyä.

Sinulla on oikeus peruuttaa mikä tahansa annettu suostumus. Huomioithan, että tämä oikeus ei vaikuta käsittelyyn, joka on tapahtunut suostumuksellasi, ennen kuin olet peruuttanut suostumuksesi.

Sinulla on oikeus kopioon henkilötiedoistasi jäsennellyssä muodossa ja tietyissä tilanteissa oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus liittyy kuitenkin tietoihin, jotka olet itse luovuttanut Dustinille ja joita käsittelemme suostumuksellasi tai sinua koskevaan sopimukselliseen velvoitteeseen perustuen.

Jos sinulla on huolia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit aina tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu. Löydät tietosuojavaltuutetun yhteystiedot täältä www.tietosuoja.fi.

5. Turvallisuus

Sinulla tulisi aina olla turvallinen olo, kun luovutat meille henkilötietojasi. Siten, Me olemme tehneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimet suojellaksemme sinun henkilötietojasi lainvastaisilta tai vahingossa tapahtuvilta paljastuksilta, käytöltä, pääsyltä, tuhoutumiselta, muutoksilta tai vahingoilta.

6. Henkilötietojen siirto kolmannelle osapuolelle

Voimme siirtää henkilötietojasi;

  • toimittajille ja alihankkijoille, jotka toimivat käsittelijöinämme ja alihankkijoinamme ohjeidemme mukaisesti Rekrytointijärjestelmän tarjoamiseksi; ja/tai
  • viranomaisille, oikeudellisille neuvonantajille tai muille toimijoille, jos meitä velvoittaa laki tai viranomaismääräys.

Siirrämme henkilötietojasi vain kolmansille osapuolille joihin luotamme. Valitsemme huolellisesti ne kumppanit varmistaaksemme, että sinun henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Teemme yhteistyötä seuraavien henkilötietojen käsittelijöiden luokkien kanssa; Teamtailor, joka toimittaa Rekrytointijärjestelmän, soveltuvissa tilanteissa muut Dustin Group yhtiöt, palvelin ja hosting yhtiöt, sähköpostiyhtiöt, videonhallintayhtiöt, tiedonhakuyhtiöt, analytiikkayhtiöt ja muut yhtiöt joiden toiminta liittyy Rekrytointijärjestelmän toimittamiseen.

7. Muutokset

Meillä on oikeus milloin tahansa muuttaa tai tehdä lisäyksiä tähän Tietosuojaselosteeseen. Viimeisin versio Tietosuojaselosteesta on aina saatavilla Rekrytointijärjestelmässä. Mikäli teemme laajempia muutoksia, jotka vaikuttavat muun muassa tämän selosteen mukaiseen yksityisyydensuojaasi, ilmoitamme sinulle uudesta versiosta sähköpostitse.

8. Yhteystiedot ja tietosuojavastaava

Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tästä Tietosuojaselosteesta, jos haluat lisätietoa siitä miten käsittelemme henkilötietojasi tai jokin tieto on väärin ja haluat, että oikaisemme sen.

Voit ottaa meihin yhteyttä dataprivacy@dustingroup.com

Meidän ulkoinen tietosuojavastaavamme, osakas Caroline Olstedt Carlström on tavoitettavissa samasta sähköpostiosoitteesta. Jos haluat lähettää minkä tahansa kysymyksen tai tiedon hänelle, mainitsethan viestissäsi, että viestisi on tarkoitettu tietosuojavastaavallemme.

Joko Dustin Finland Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta